آشپزی با گوشت فیل های باستانی!
به گزارش وبلاگ گیت، شرکت استرالیایی Vow توانسته است گوشت ماموتی را که مدت ها پیش از روی کره زمین منقرض شده بود، احیا کند. درحال حاضر شرکت های زیادی در کوشش برای فراوری گوشت های آزمایشگاهی هستند، اما Vow با ترکیب گونه های جانوری نامتداول اقدام به فراوری گوشت می نماید.
یک شرکت استرالیایی دست به فراوری گوشت قلقلی از ماموت های منقرض شده زده است. آن ها با این پروژه می خواهند نشان دهند که فناوری های نو چگونه می توانند فراوری گوشت از سلول های آزمایشگاهی را ممکن نمایند، بدون این که نیازی به کشتار حیوانات زنده باشد.
به گزارش گاردین، شرکت استرالیایی Vow توانسته است گوشت ماموتی را که مدت ها پیش از روی کره زمین منقرض شده بود، احیا کند. درحال حاضر شرکت های زیادی در کوشش برای فراوری گوشت های آزمایشگاهی هستند، اما Vow با ترکیب گونه های جانوری نامتداول اقدام به فراوری گوشت می نماید.
گوشت ماموت چگونه فراوری شد؟
تیم نائوکسمیت، هم بنیان گذار Vow درباره انتخاب ماموت می گوید: این [حیوان] نماد فقدان تنوع و نماد تغییرات اقلیمی است. این شرکت برای فراوری گوشت ماموت با ارنست وولوتانگ از دانشگاه کوئینزلند همکاری نموده است. تیم او دنباله DNA میوگلوبین ماموت ها را که پروتئینی کلیدی در تشکیل مزه گوشت است، برداشتند و جاهای خالی آن را با DNA فیل تکمیل کردند.
سپس این دنباله ترکیبی را درون سلول های بنیادی میوبلاست یک گوسفند قرار دادند. درنهایت این سلول ها تکثیر شدند تا گوشت ماموت را به وجود بیاورند. وولوتانگ می گوید این سازوکار به طرز عجیبی آسان و سریع بود و ظرف چند هفته انجام شد.
این گوشت قلقلی ظاهراً قرار نیست خورده گردد، چون دانشمندان هنوز نمی دانند که سیستم ایمنی بدن ما چه واکنشی نسبت به آن خواهد داشت. بااین حال، اگر در آینده چنین دوباره گوشتی فراوری گردد، به نحوی آن را فراوری خواهند کرد که قابل مصرف باشد.
این شرکت تا به امروز تحقیقاتی را درباره فراوری بیش از 50 گونه حیوانی از جمله آلپاکا، بوفالو، کروکودیل، کانگورو، طاووس و انواع مختلف ماهی انجام داده است. بااین حال، ظاهراً اولین محصول مصرفی آن ها بلدرچین ژاپنی خواهد بود که انتظار می رود در دنباله سال به رستوران های سنگاپور برود.
جورج پپو، مدیرعامل Vow می گوید: هدف ما تغییر رویکرد میلیاردها فرد گوشتخوار از مصرف پروتئین های [متداول] حیوانی به مصرف چیزهایی است که می توانند در سیستم های الکتریکی فراوری شوند و معتقدیم که برترین راه برای انجام این کار اختراع گوشت است. ما در پی سلول هایی می گردیم که می توانند به راحتی پرورش داده شوند و بسیار خوشمزه و مقوی اند، سپس این سلول ها را با هم ترکیب می کنیم تا خوشمزه ترین گوشت ها را به وجود بیاوریم.
منبع: دیجیاتو
منبع: فرادید