خواص کره بادام زمینی
به گزارش وبلاگ گیت، کره بادام زمینی خواص زیادی دارد و با خوردن آن می توانید به حفظ سلامت خود یاری کنید. در ادامه فواید این ماده مغذی را بخوانید.
کره بادام زمینی از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است و حدود یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر جهان، صرف تهیه کره آن می گردد. این محصول یک خوراکی خوشمزه است که می توان از آن به عنوان بمب انرژی نام برد. وجود میزان زیاد چربی های غیراشباع و مواد مغذی دیگر، این ماده را به یکی از خوراکی ها و میان وعده های مناسب برای لاغری و کاهش وزن تبدیل نموده است. در این مطلب وبلاگ گیت درباره خواص کره بادام زمینی بیش تر بخوانید.
ایجاد احساس سیری
اسید چرب و پروتئین موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری می گردد. مصرف کره بادام زمینی همراه با نان تست یا بدون آن به عنوان صبحانه ، برای ناهار یا به همراه سیب به عنوان میان وعده می تواند باعث جلوگیری از پرخوری شما می گردد. اما همواره در مصرف کره بادام زمینی میانه روی کنید. بهترین مقدار مصرف کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری است.
کاهش خطر ابتلا به دیابت
مصرف کره بادام زمینی می تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد. مصرف 31 گرم کره بادام زمینی (در حدود 2 قاشق غذاخوری)، حداقل 5 روز در هفته می تواند خطر گسترش دیابت را تا 30 درصد کاهش دهد.
کاهش وزن
اگر می خواهید یک رژیم کم کالری بگیرید، مصرف کره بادام زمینی می تواند به کاهش وزن شما یاری کند. این ماده مغذی، پروتئین بیش تری نسبت به سایر آجیل ها دارد و این مقدار در دو قاشق غذاخوری چیزی در حدود 8 گرم است. همچنین به دلیل داشتن چربی و فیبر بالا می تواند به عنوان میان وعده، برای مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد. درنتیجه میزان کالری دریافتی در طول روز کاهش پیدا می نماید. مصرف 200 کالری از کره بادام زمینی در مقایسه با مصرف 200 کالری نان، بیش تر قادر به سیر نگه داشتن شما است.
بادام زمینی می تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن گردد و افرادی که به طور روزانه 500 کالری کره بادام زمینی را به مدت 19 هفته مصرف می نمایند، میزان سوخت و ساز آن ها تا 11 درصد افزایش می یابد.
حفظ سلامت ماهیچه و اعصاب
منیزیم یکی از مواد معدنی لازم است که عملکرد بیش از 300 فعالیت بیوشیمیایی بدن را تقویت می نماید. کره بادام زمینی سرشار از منیزیم است و این میزان در حدود 12 درصد از منیزیم مورد احتیاج بدن در هر وعده مصرفی است. این موضوع به این معناست که کره بادام زمینی می تواند به تنظیم دمای بدن، سم زدایی بدن، فراوری انرژی، استحکام استخوان، دندان و حفظ سلامت دستگاه عصبی یاری کند.
ضد سرطان
کره بادام زمینی ترکیبات ضد سرطانی قوی دارد. مصرف این ماده در طول هفته، می تواند از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری کند. فیتوسترول موجود در کره بادام زمینی می تواند رشد سلو ل های سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کاهش دهد و حتی از بروز سرطان ریه در افراد مستعد هم جلوگیری کند.
افزایش بهره هوشی
چربی غیراشباع که در غذاهایی مانند آجیل یا روغن زیتون وجود دارد، به حفظ سلامت و عملکرد مغز یاری می نماید. ویژگی آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی آجیل به کاهش استرس یاری می نماید.
ضد کلسترول و تقویت قلب
خواص کره بادام زمینی برای کسانی که مستعد ابتلا به بیماری های قلبی هستند، مفید است؛ زیرا چربی موجود در بادام زمینی از نوع چربی های خوب است. به علاوه این ماده غذایی، فیتوسترول دارد که ساختاری شبیه به کلسترول موجود در غذاهای حیوانی است؛ با این تفاوت که برخلاف کلسترول، فیتوسترول برای سلامت قلب و عروق مضر نیست.
منبع: پیام دلتا