بهترین خوراک کشورهای دنیا (قسمت دوم)
به گزارش وبلاگ گیت، بیشتر گردشگرانی که به نقاط مختلف سفر می کنند، مایلند تا با فرهنگ و آداب ورسوم آن کشور آشنا شوند. خورد و خوراک در هر کشور می تواند نشان دهنده رسوم و فرهنگ آن کشور باشد. در این مقاله از خبرنگاران به بهترین غذاهای کشورهای دنیا می پردازیم.
گردشگران هنگام بازدید از یک کشور خارجی چه غذا یا خوراکی را نباید از دست بدهند؟ کاربران وب سایت پرسش و پاسخ Quora به بعضی پرسش های موضوعی در باره غذا پاسخ داده اند و هدف آن نمایش غذای زادگاه هر کاربر بوده است. در ادامه لیستی از غذاهای منتخب کاربران می بینیم. از گوشت گوساله سوسیس در اتریش گرفته تا feijoada در برزیل و katsudon در ژاپن را در این لیست می بینید.
قزاقستان: Beshbarmak
Beshbarmak در واقع به معنی پنج انگشت است و ظاهرا نام این غذا به این دلیل انتخاب شده که افراد آن را با یک دست میل می کنند. گوشت (گوسفند، بره یا گاو) آب پز شده است که قبل از مخلوط شدن با سس پیاز، با رشته فرنگی در آب می پزد. در بشقاب های گرد و بزرگ گذاشته می شوند که آب گوشت آن هم در کاسه ای کوچک کنار آن سرو می شود.مالزی: Nasi lemak
Nasi lemak غذای رسمی مالزی محسوب نمی شود، طریقه پخت lemak به این صورت است که برنج را در شیر نارگیل و برگ pandan () می پزند. طریقه سنتی سرو آن پیچیدن در برگ موز است و اغلب با فلفل، sambal و ikan bilis ()، بادام زمینی و تخم مرغ آب پز سرو می شود. بسکمک از مردم هم معتقدند این غذا درمان خوبی برای خماری است.مکزیک: Mole sauce
مواد تشکیل دهنده سس Mole sauce صد نوع است که یکی از پرادویه و پیچیده ترین سس های جهان به شمار می رود، بنابراین بسیار غلیظ و شبیه به خامه شکلاتی است که طعم و عطر تندی دارد. این سس در اصل متعلق به منطقه Puebla و Oaxaca است و در سراسر مکزیک اغلب این سس را روی مرغ یا enchiladas () می ریزند.هلند: Rijsttafel
Rijsttafel به معنای میز برنج در هلند است. غذایی است که از چند ظرف کوچک حاوی غذا تشکیل شده است، مثلا ظروف حاوی sambal، رول های تخم مرغ، میوه، satay () و سبزیجات هستند. هریک از این ظروف متعلق به یک منطقه از اندونزی است، این غذا در دوران استعمار هلند شکل گرفته است.نیجریه: Egusi Soup and Pounded Yam
Pounded Yam را با آرد سیب زمینی در آب گرم حل کرده و می پزند تا زمانی که به بافتی نرم و خمیری برسد. Egusi Soup نیز حاوی پروتئین بالایی است، این سوپ از دانه کدو، هندوانه، خربزه و گیاهان، گوشت بز ادویه ای تند مانند فلفل درست شده است. تنوع ظاهری آن به خاطر تغییرات منطقه ای یا محلی است.نروژ: Rakfisk
Rakfisk نوعی غذای دریایی محسوب می شود.ماهی قزل آلای شور را بدون طبخ همراه پیاز و خامه ترش سرو می کنند. در مرزهای این کشور کشاورزی رونق دارد. زمستان های طولانی باعث شده تا قبل از شروع برف و بارش مردم به جمع آوری مواد غذایی و حفظ آن مشغول شوند. مواد غذایی سنتی نروژ اغلب جنبه درمانی دارند و آن ها را دودی می کردند تا همان طور حفظ شوند.فیلیپین: Adobo
Adobo ممکن است یک ادویه محبوب باشد، اما در فیلیپین نوعی غذای گوشتی (گوشت مرغ یا خوک) است که آن را در سرکه، سس سویا، سیر و روغن می خوابانند، تاخوب خیس بخورد و طعم بگیرد. این غذا با این که غذای رسمی فیلیپین نیست اما بسیار پر طرف دار است. این غذا انفجاری از ادویه جات و طعم دهنده ها است.لهستان: Zurek
Żur نوعی نان است که از آرد چاودار تهیه می شود اما به مدت 5 روز تخمیر می شود. سوپی که در آن می ریزند از آب گوشت، سبزیجات، هویج، ریشه کرفس، تره فرنگی، سیب زمینی و سیر تشکیل شده است و همین طور تخم مرغ و سوسیس آن را کامل می کند.پرتغال: Francesinha
Francesinha ساندویچی پرتغالی است که با ژامبون (سوسیس گوشت دودی خوک) و استیک درست می شود و آغشته به پنیر فرآوری شده می شود و در آخر روی آن سس گوجه فرنگی می ریزند. این ساندویچ رویای افرادی است که گوشت دوست دارند، سیب زمینی سرخ شده در کنار این ساندویچ این لذت را بیشتر می کند.رومانی: Sarmale
Sarmale کلم ترشی است که داخلش را با ترکیبی از برنج، گوشت چرخ کرده و انواع چاشنی ها پر می کنند. این غذا در فصل زمستان پر طرف دارتر است و در رومانی بسیار محبوب است.روسیه: Borscht
Nikita B یکی از کاربران Quora می گوید هر کسی که به روسیه سفر می کند باید Borscht را که سوپی از ریشه چغندر درست می شود امتحان کند. این سوپ معمولا سرد سرو می شود (گرچه بعضی گرم آن را ترجیح می دهند) و روی آن خامه ترش ریخته می شود.عربستان سعودی: Kabsah
Kabsah، برنجی با ادویه فراوان مانند میخک، هل، دارچین، جوز، زعفران، فلفل و برگ سرخ است. برنج غالبا با سبزیجات و گوشت مخلوط است و یک وعده غذایی دل چسب به حساب می آید. این غذا در شرق میانه رایج است، اما در عربستان سعودی بسیار محبوب است.اسکاتلند: سالمون دودی روی نان قهوه ای
ماهی سالمون دودی یکی از غذاهای ثابت در رستوران های اسکاتلند است. آن ها این ماهی را با لیموی تازه آغشته می کنند و آن را همراه نانی ترد و کره یا پنیر خامه ای سرو می کنند.اسلواکی: Bryndzove Halusky
Bryndzove Halusky کوفته سیب زمینی است که با پنیر (گرفته شده از شیر گوسفند) و بیکن () درست می شود.اسلوونی: Kranjska klobasa
Kranjska klobasa سوسیس مخصوص اسلونی به شمار می رود و شبیه به کالباس اما کوچک تر است. آن را با گوشت خوک (20 درصد آن بیکن است)، نمک، فلفل، آب و سیر درست می کنند.آفریقای جنوبی: Biltong
Biltong نوعی گوشت در آفریقای جنوبی است. این گوشت از دو گوشت، شترمرغ و گاو تهیه می شود. نسخه آفریقایی آن در مقایسه با بقیه بهتر و خوش مزه تر است. این غذا از نوارهای گوشت نمکی با چاشنی های مختلف تشکیل شده و بسیار خوش مزه است. اگر به آفریقا سفر کردید بهتر است از مردم محلی برای پیدا کردن بهترین رستوران برای خوردن این غذا کمک بگیرید زیرا کیفیت ها می تواند متفات باشد.کره جنوبی: Banchan
غذاهای کره جنوبی متشکل از چندین ظرف کوچک است. تقریبا غیرممکن است که غذا در یک ظرف سرو شود. در عوض banchan در بین مردم کره بسیار محبوب است، که آن هم از مواد غذایی مختلف در چند ظرف مختلف تشکیل شده و مواد غذایی این ظروف اکثرا از kimchi (کلم تند تخمیر شده)، guk (نوعی سوپ)، gochujang (مخلوط نمک و فلفل قرمز) و jiggae (نوعی آب گوشت یا خورشت سبزی) تشکیل شده است.اسپانیا: Jamón Ibérico
Jamón Ibérico، غذایی متشکل از گوشت پای خوک است و یکی از بهترین غذاهای اسپانیا به شمار می رودکه در کنار آن زیتون و نان هم گذاشته می شود.سوئیس: Rosti
Rosti (یا röschti) سیب زمینی نازک و رنده شده است که تا زمانی که طلایی شود در روغن طبخ می شود. در اصل Rosti صبحانه کشاورزان در canton of Bern () بوده است که بعدها در سراسر کشور پخش شده است.تایوان: نان تابوتی
نان تابوتی (Coffin bread) شبیه به نان تست فرانسوی ها اما ضخیم تر است و داخل آن خالی و پوک شده و آن را با مواد غذایی خوش مزه مانند مرغ یا گوشت گاو به همراه فلفل پر می کنند.تایلند: پد تایلندی (Phat Thai)
Phat Thai (یا pad Thai) در سال 1930 در تایلند به وجود آمد و از آن زمان خوراک نمادین این کشور است. رشته فرنگی را با مواد دیگر مانند میگو، سرکه، فلفل، شکر، توفو ()، آلوچه و سس ماهی سرخ می کنند. در کل غذایی شیرین و لذیذ است.امارات متحده عربی: شاوارما (Shawarma)
Shawarma یکی از غذاهای مقرون به صرفه در امارات است شاید به همین دلیل یکی از غذاهای محبوب این منطقه به حساب می آید. نوعی ساندویج در نان pita است که داخل آن با تکه های گوشت بوداده (ترکیبی از گوشت بوقلمون، مرغ، بره و گاو) و سبزیجات پر می شود. اغلب با سس تند، حمص (tahini (ارده) خورده می شود.اوکراین: Varenyky
Varenyky روش پخت متفاوتی دارد می توان آن را بخارپز کرد و داخلش را با مخلوط پیاز و گوشت گوسفند یا خوک که از قبل سرخ شده پر کرد و روی آن را با smetana (خامه ترش) پوشاند.آمریکا: همبرگر
این کشور به خاطر وسعتش غذاهای متنوع زیادی دارد. غذاهای آمریکایی معمولا در یک ظرف خلاصه می شود. اما اگر مجبور به انتخاب یک غذا باشیم آن غذا همبرگر خواهد بود. این غذا، غذای محبوب همه آمریکایی ها است مخصوصا اگر به همراه سیب زمینی سرخ شده باشد و برای دسر یک میلک شیک مناسب خواهد بود.ونزوئلا: Pabellon criollo
Pabellon criollo از لوبیا خورشتی و desmechada (گوشت مخصوص) تهیه می شود. اغلب با تخم مرغ و موز سرخ شده سرو می شود.ویتنام: Pho
اگر شما در شمال شهر Hanoi () هستید نباید Pho را از دست بدهید. این غذا در سراسر کشور بسیار محبوب است و تقریبا همه رستوران ها در تمامی نقاط کشور این غذا را سرو می کنند. Pho دستورالعمل های مختلفی دارد، بعضی داخل آن گوشت می ریزند، اما همه نسخه ها شامل رشته فرنگی، موسیر، سس ماهی، زنجبیل، نمک، ترشی جات و ادویه جاتی مانند هل، میخک و رازیانه است. بعضی هم پیاز، پیازچه، فلفل سیاه و گشنیز می ریزند.ولز: Clarks Pies
Clarks Pies معمولا با اسامی Clarkies یا Clarksies شناخته می شود. یکی از مواد تشکیل دهنده آن گوشتی است که در Cardiff یکی از شهرهای ولز پرورش داده شده، است. دستور پخت این غذا محرمانه است. اما اغلب حاوی گوشت و سبزیجات است. منبع: Businessinsiderمنبع: کجارو
تاریخ انتشار: 5 فروردین 1399
آخرین بروزرسانی: 15 آبان 1399
گردآورنده: git.tafreh.ir
شناسه مطلب: 7443
به "بهترین خوراک کشورهای دنیا (قسمت دوم)" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بهترین خوراک کشورهای دنیا (قسمت دوم)"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید