ماجرای اولویت کمتر و بیشتر بعضی روستاها در اتصال به اینترنت، همکاری های فناورانه از مفاد قرارداد 25 ساله ایران و چین است

به گزارش وبلاگ گیت، وزیر ارتباطات درباره همکاری فناورانه ایران در قرارداد بیست و پنج ساله دو کشور ایران و چین گفت: همچنان که همکاری هایی با کشورهای مختلف داریم، با چین هم همکاری می کنیم و توسعه و حضور پلتفرم های ایرانی یکی از موضوعات مورد نظر ما در همکاری ها است.

ماجرای اولویت کمتر و بیشتر بعضی روستاها در اتصال به اینترنت، همکاری های فناورانه از مفاد قرارداد 25 ساله ایران و چین است

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت وبلاگ گیت، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم اتصال یک هزار روستا به شبکه پایدار و پرسرعت ارتباطی در جمع وبلاگ گیت گفت: زیرساخت های کشور شامل ارتباطات ثابت و سیار است که زیرساخت ارتباطات سیار عموماً نسل چهارم شده است و در زیرساخت ارتباطات ثابت هم در حال توسعه فیبر نوری هستیم.

وی گفت: در سطح دسترسی ثابت ADSL و VDSL را داریم و به زودی فیبر نوری نقاط را هم توسعه می دهیم و روستاهایی که سر راه هستند می توانند از این امکان استفاده نمایند.

وی گفت: تا انتها دولت سیزدهم هم 20 میلیون فیبرنوری را راه اندازی می کنیم، این شبکه دسترسی و در پشت این شبکه زیرساخت و مادر مخابراتی وجود دارد و ظرفیت این شبکه 30 ترابیت در ثانیه است و طبق هدفگذاری صورت گرفته می خواهیم به ظرفیت 100 ترابیت ثانیه برسیم و هم اکنون قرارداد افزایش ظرفیت تا 20 بیت بر ثانیه بسته شده است.

وزیر ارتباطات گفت: برای بهبود کیفیت اینترنت کار اصولی و اساسی که مورد احتیاج است ارتباطات ثابت است و مردم باید به سمت استفاده از شبکه ارتباطات ثابت بفرایند.

وی ادامه داد: هم اکنون همه بار احتیاجهای مردم روی شبکه موبایل است و اگر همین فرایند ادامه پیدا می کرد، مسائل شدیدتر می شد.

زارع پور گفت: هم اکنون توسعه ارتباطات ثابت شروع شد و توسعه یک میلیون پورت فیبر نوری را شروع خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: باید نسبت سهم ارتباطات ثابت و سیار به 80 به 20 برسد که در حال حاضر این نسبت عکس است و با این کار مردم تجربه سرعت های چند مگی را خواهند داشت. هم اکنون میانه سرعت سیار در ایران 24 مگ و سرعت ثابت 9 مگ است.

زارع پور در پاسخ به سؤالی درباره اولویت بندی روستاها برای اتصال به اینترنت که بعضی از اهالی روستاها اعلام می نمایند در پاسخ به گلایه آنها از شرایط بد اینترنت پاسخ می شنوند که در اولویت توسعه اینترنت نیستید، گفت: 4 هزار روستای فاقد اعتبار داریم که آنها در اولویت برقراری ارتباط هستند و به این ترتیب دیگر روستاها در اولویت بعدی قرار می گیرند. در حال حاضر ایجاد ارتباطات در روستاهایی که بی ارتباط به جای مانده اند سخت شده است و با مسائل زیادی از جمله تملک زمین، نبود جاده، نبود انرژی روبرو هستند، به طوری که در گذشته گاهی با یک سایت، چند روستا دارای ارتباط می شد، اما اکنون گاهی یک سایت فقط یک روستا را پوشش می دهد و ایجاد همان یک سایت هم بسیار سخت است، بنابراین با توجه به محدودیت ها ناگزیر به اولویت بندی هستیم.

وی بعلاوه تأکید کرد: محدودیتی برای تأمین احتیاج مردم به پهنای باند بین المللی نداریم، اما در عین حال توجه داریم که احتیاجهای مردم را باید در پلتفرم های بومی هم تأمین کنیم، بنابراین رویکرد هم زمان حمایت از پلتفرم های بومی برای توسعه اتصال دیجیتال در کشور برطرف احتیاجمندی های خارجی را در دستورکار داریم.

زارع پور ادامه داد: اقتصاد دیجیتال که در دولت تشکیل شده، فرصت مغتنمی است، همچنان که تأکید می نماید نگاه دولت سیزدهم به فناوری، فرصت محور است.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه در توافق ایران و چین همکاری هایی در حوزه فناوری ارتباطات مثل 5g پیش بینی شده است، گفت: بله، ما در همکارهایی که با کشورهای مختلف از جمله چین داریم، توسعه فناوری های لازم برای هم حوزه 5G و هم کیفیت بخشی ارتباطات ثابت را در دستور کار قرار دادیم و بعلاوه توسعه حضور پلتفرم های ایرانی در کشورهای همسایه را مد نظر داریم ظرفیت های خوبی در کشورهای مختلف وجود دارد و ما می توانیم استفاده کنیم و همکاری های متقابل می تواند منجر به رشد و توسعه صنعت آی سی تی در کشور گردد.

منبع: خبرگزاری فارس

به "ماجرای اولویت کمتر و بیشتر بعضی روستاها در اتصال به اینترنت، همکاری های فناورانه از مفاد قرارداد 25 ساله ایران و چین است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای اولویت کمتر و بیشتر بعضی روستاها در اتصال به اینترنت، همکاری های فناورانه از مفاد قرارداد 25 ساله ایران و چین است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید