محافظ دندان برای این افراد ضروریست
به گزارش وبلاگ گیت، متخصص پروتز های دندانی درمانگاه تخصصی دانشکده دندانپزشکی بوشهر گفت: خودداری از جویدن آدامس، مداد یا هر وسیله دیگر می تواند در کاهش این عارضه یاری کند، اما در بعضی از موارد نیز باید درمان به وسیله پزشک انجام گردد و خود درمانی می تواند تأثیرات منفی برجای بگذارد.
نجمه فریدون پور بیان داشت: دندان قروچه یا ساییدن دندان بیشتر در هنگام خواب رخ می دهد و استفاده از محافظ دندان حتی در هنگام خواب نیز می تواند دندان ها را از ساییده شدن و عوارض آن محافظت کند.
مدیر گروه بخش پروتز های دندانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص عوارض ناشی از دندان قروچه، اضافه نمود: کوتاه شدن دندان ها به ویژه در دندان های جلو، آسیب به لثه، سست شدن دندان و لق شدگی، افتادن و دردناکی دندان، شکستن مینای دندان و پرکردگی ها، نازیبایی فک و دندان ها، سر درد و حساس شدن به سرما از عوارض این عادت بد است.
عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی بوشهر با بیان اینکه افرادی که در طول شب یا حتی در روز دندان قروچه می نمایند باید از محافظ دندان استفاده می نمایند، توضیح داد: از دلیل های بروز این رفتار می توان به فشار های روحی، مسائل مادرزادی عادت های ناخودآگاه، آلرژی و انگل های روده ای اشاره نمود. فریدون پور اعلام کرد: مصرف موادی نظیر نوشیدنی های حاوی کافئین مانند نوشابه ها، شکلات و قهوه و نوشیدنی های الکلی می تواند موجب افزایش دندان قروچه گردد.
متخصص پروتز های دندانی درمانگاه تخصصی دانشکده دندانپزشکی بوشهر گفت: خودداری از جویدن آدامس، مداد یا هر وسیله دیگر می تواند در کاهش این عارضه یاری کند، اما در بعضی از موارد نیز باید درمان به وسیله پزشک انجام گردد و خود درمانی می تواند تأثیرات منفی برجای بگذارد.
فریدون پور در خاتمه اعلام کرد: این عارضه در بچه ها به ویژه هنگام رویش دندان های شیری یا دایم هم می تواند اتفاق بیفتد که البته با کامل شدن رویش دندان ها این مشکل معمولاً حل می گردد.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید